KaartNederland
Alles over de kaart van Nederland

Kaart Middelburg

Middelburg is een gemeente in de provincie Zeeland. Het is tevens de hoofdstad en de grootste stad van deze provincie. De gemeente Middelburg bestaat uit elf dorpen en wijken. In het westen en noorden grenst de stad een Veere. In het zuiden grenst de stad aan Vlissingen en in het oosten aan Borsele en Goes.

Plattegrond Middelburg

Door middel van de plattegrond zal je de weg door de stad kunnen vinden. Op deze plattegrond staan alle belangrijke punten aangegeven. Onder andere waar je meer (toeristische) informatie kunt krijgen, waar je kunt parkeren, de bezienswaardigheden en al het groen en water in de stad. Opvallend is dat deze laatste elementen een rondje om de binnenstad heen lopen.

Maps Middelburg

Wanneer je met Google Maps wat verder uitzoomt op de stad, zal je zien door middel van welke wegen Middelburg te bereiken is. De N57 is de snelweg die door Middelburg heen loopt. Het kanaal door Walcheren loopt vanuit het Veerse Meer door de stad heen. Deze loopt vanaf het noordoosten en mondt weer uit in het zuiden. Het station is gelegen vlakbij dit kanaal. Ook lopen er diverse grachten door de binnenstad heen. Wanneer je vanaf het station de brug oversteekt en richting het noordwesten loopt, zal je in het centrum uitkomen. Op de kaart is te zien dat er onder andere het stadhuis is te vinden, evenals het Zeeuws Museum, Abdijtoren de Lange Jan en de Nieuw Kerk.